In oktober 2017 startten we met PVDA Kortrijk een nieuwe campagne, de grootste die we ooit deden in onze stad. Net zoals in tal van andere steden in België hebben wij ook hier in onze stad gewerkt met de grote bevraging. Daarin hebben meer dan 700 Kortrijkzanen, waaronder jullie, hun stem laten horen. Alvast bedankt als je de enquête invulde, maar zeker ook als je met ons mee deur aan deur ging, zelf een actie organiseerde of in je eigen kring enquêtes ophaalde.

Sinds februari hebben we de resultaten van de enquête laten analyseren en bespreken door een team van sociologen. We zijn blij jullie deze resultaten te mogen meedelen, en wel op vrijdag 30 maart in het Groeningeheem. Ons idee dat democratie een werkwoord is, stopt niet bij deze enquête. We willen graag met jullie mee discussiëren over onze speerpunten, de thema’s die het meest aan bod kwamen in onze enquête. Deze discussie is voor ons het begin van het verfijnen van ons programma. Ons programma wordt niet, zoals bij de andere partijen, opgemaakt door een of ander marketingbureau, maar door vele mensen van vlees en bloed. En jullie mening is dan ook broodnodig.

Samen met jullie willen en zullen we werken aan een Kortrijk op mensenmaat. Niet alleen tijdens de kiescampagne maar ook alle dagen voor en na.

Ik zie je graag op 30 maart!

Jouwe Vanhoutteghem

Lijsttrekker PVDA Kortrijk

Praktisch:

→ Waar? Groeningeheem (lokaal 16, 2e verdieping), Passionistenlaan 1, 8500 Kortrijk.

→ Wanneer? Op vrijdag 30 maart, vanaf 19u.

→ Voor wie? Voor al onze leden uit Kortrijk en omgeving, voor iedereen die de enquête invulde, maar ook voor je familie en andere mensen die wel een boontje hebben voor de PVDA.

→ We hebben graag dat je je aanwezigheid bevestigt via deze link:  

→ Je vindt het event ook terug op facebook: https://www.facebook.com/events/398357640576040/

WANNEER
30 maart 2018 om 19u00 - 22u00
WAAR
Jouw Gedacht Tournee
Groeningeheem (lokaal 16 2e verdieping) Passionistenlaan 1
Kortrijk 8500
Belgium
Google map en route

Kom je?


Schrijf als eerste een reactie

Gelieve je mail te bekijken voor een link om je account te activeren.

Doe je mee?