Op iets minder dan vier maanden van de verkiezingen wil de PVDA in Kortrijk net voor het zomerverlof graag nog haar leden en sympathisanten bijeenbrengen voor de start van de laatste rechte lijn voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober. We willen er ook gebruik van maken om het werkjaar in schoonheid en op een meer ontspannen manier af te sluiten. Met een vleugje muziek en met een hapje en een drankje willen we iedereen samenbrengen in Zaal De Vonke in Heule.

Concreet nodigen wij alle leden en sympathisanten uit Kortrijk en hun familie uit om deel te nemen aan onze kick-off avond op vrijdag 22 juni 2018. Hier is het mogelijk om kennis te maken met de mensen die op dit moment al toegezegd hebben om kandidaat te zijn, en worden de speerpunten van het verkiezingsprogramma voor de PVDA in Kortrijk voorgesteld. Het gaat om betaalbaar wonen, mobiliteit, duurzaamheid en armoede.

Mensen die zelf hun steentje willen bijdragen aan de kiescampagne, worden ook op 22 juni op hun wenken bediend. De nieuwe affiches voor ManiFiesta, de kaartjes waarmee we stem per stem willen tellen in Kortrijk en ook een handig meewerkkaartje om je vrienden en familie warm te maken voor een steun aan de PVDA staan klaar om in heel Kortrijk verdeeld te worden.

 

WANNEER
22 juni 2018 om 19u00 - 22u00
WAAR
De Vonke
Lagaeplein 24
Heule 8501
Belgium
Google map en route
CONTACT
Jouwe Vanhoutteghem · · 0499 21 36 08

Kom je?


Schrijf als eerste een reactie

Gelieve je mail te bekijken voor een link om je account te activeren.

Doe je mee?